Emeklilere Bir Yıl Boyunca Ücretsiz! Resmen Açıklandı!

Emeklilere Bir Yıl Boyunca Ücretsiz! Resmen Açıklandı!
İş Bankası, yeni düzenlediği kampanya kapsamında müşterilerine müjdeli bir haber vererek yapılacak birtakım işlemlerin bir yıl boyunca ücretsiz olacağını duyurdu. Peki, hangi işlemler ücretsiz olacak? İşte detaylar…

Şubat, mart ve nisan aylarında olduğu gibi mayıs ayında da yeni kampanyalar düzenleyerek hem mevcut müşterilerinin yüzünü güldürmeyi ve hem de bünyesine yeni müşteri katmayı hedefleyen İş Bankası, bu kapsamda bir kampanyaya daha imza attı.

İş Bankası, yeni kampanyası doğrultusunda kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin yapacakları bazı işlemlerin bir yıl boyunca ücretsiz olacağını duyurdu. Buna göre, İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olanlar, 1 yıl ücretsiz EFT/Havale fırsatına ek, daha birçok ayrıcalıktan yararlanacak. Böylece, yeni İş Bankası müşterisi olan herkes, EFT ve havale işlemlerini bir yıl boyunca ücretsiz gerçekleştirebilecek.

İş Bankası, söz konusu kampanyasına yönelik tüm detayları resmi internet sitesinden paylaştı.

thumbs-b-c-73dbdfac304d7b34c63c3123e7e742aa.jpg

KAMPANYA DETAYLARI

Ücret istisnasından “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İşCep’ten İş Bankalı olan bireysel ve esnaf/gerçek kişi tacir müşteriler yararlanabilecek.

İstisna, İşCep’ten İş Bankası müşterisi olan müşteriler için 1 yıl süre için tanımlanacak.

İstisna tek seferde en fazla 211 bin 100 lira işlemleri kapsayacak.

Mesai dışı FAST işlemleri kampanya içerisinde yer almayacak.

Tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri istisna kapsamı dahilinde olmayacak.

Mesai dışı ve geç (İş günlerinde saat 16:00 sonrası) EFT/FAST, EFT saatleri dışında yapılan EFT, cebe havale, çoklu ve talimatlı para transferi ile K.K.T.C Şubelerinin dahil olduğu para transferi işlemleri istisna kapsamında yer almayacak.

İstisna tanımlamaları İşCep“Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olunmasını takiben 7 iş günü içerisinde yapılacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ